Adviesbureau   Van Helvoort |   home
Welkom   |   Introductie   |   Nieuwspagina   |   Informatie

Introductie

Adviesbureau Van Helvoort is op 1 januari 2000 opgericht met als oorspronkelijke hoofdactiviteit:
Fiscale, economische en administratieve dienstverlening.

In de afgelopen 5 jaar heeft de onderneming zich ontwikkeld tot een betrouwbare, flexibele en zeer gewaardeerde partner. Hierbij zijn de oorspronkelijke activiteiten gestaag uitgebouwd, waardoor een compleet dienstenpakket is ontstaan met een aantal specialiteiten, te weten:

* detachering en interim-werkzaamheden ten behoeve van accountantskantoren.
* Het voeren van administraties en het adviseren over het financiële beleid van Verenigingen van Eigenaren.

De belangrijkste kenmerken van onze dienstverlening zijn

* Kwaliteit; al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op hun vakgebied en zorgen regelmatig voor bijscholing.
* Flexibiliteit; uw wensen staan voorop, dus u bepaalt - in overleg met onze directie - het hoe en wanneer.
* Diversiteit; voor werkzaamheden op bijna elk financieel/administratief opleidingsniveau kunnen wij oplossingen bieden.
  Van PD-boekhouden tot doctoraal bedrijfseconomie, van administratief bulkwerk tot gedegen fiscale advisering, zowel voor particulieren als voor ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf
* Persoonlijke benadering; u krijgt een vaste contactpersoon die zich inzet voor uw belang en die zal zorgen voor een perfecte uitvoering van uw wensen.

Tarieven
Voor onze dienstverlening verwachten wij natuurlijk een passende beloning. Onze tarieven zijn absoluut concurrerend te noemen en ook hiervoor geldt: flexibiliteit is onze kracht. Vooraf maken we met u afspraken over de tariefstelling en de wijze van faktureren.Op uurbasis met nacalculatie achteraf, een honorarium per dag, of een vooraf afgesproken prijs: afhankelijk van de opdracht kan met u ook hiervoor een invulling gevonden worden.